Szolgáltatások

KÖNYVELÉS VERSENYKÉPESSÉG

Hozzáértés, pontosság, biztonság. Akár hagyományos könyvelőirodai szolgáltatást, akár saját székhelyére telepített könyvelést vár tőlünk megbízónk, e vezérelvek mentén végezzük tevékenységünket. Jól működő ügyvitel nélkül nincs megfelelő könyvelés, e nélkül nincsenek pontos adatok, ennek hiányában pedig kétségessé válhat a versenyképesség. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb számviteli, ügyviteli megoldásokat és igény esetén támogatjuk ezek bevezetését, különös tekintettel a számlázásra és a követeléskezelésre. Jó referenciákkal szolgálhatunk integrált információs rendszerek megszervezése terén, akár mikro és kisvállalkozásoknál is.

TELJESKÖRŰ ADÓÜGYI SZOLGÁLTATÁS

E témakörön belül a legfontosabbnak a  cégvezetés  támogatását  tartjuk, az egyes  gazdasági események  helyes  adóügyi  megítélésében.  Legalább  ennyire  fontos a  törvényi   változások követése  és  megbízóink  tájékoztatása  ezekről.

A profik  magabiztosságával  vezetjük  ügyfeleinket az  adótervezésben, az adó optimalizálás és a  véletlen adóelkerülés  közti  rendkívül keskeny  mezsgyén,  ami az adótörvények naprakész és pontos ismerete nélkül elképzelhetetlen lenne.  Fontosnak tartjuk  hangsúlyozni ugyanakkor  az  adózás rendjéről  szóló  2017. évi CL. tv. 1.§ -ában  foglaltakat  a rendeltetésszerű joggyakorlás követelményéről,  a joggal való  visszaélés  tilalmáról.

Vállaljuk  megbízóink  adózásának  teljeskörű  átvilágítását, az  esetleg  szükségessé  váló önellenőrzések  elkészítését, ezt követően  pedig  a folyamatos adóauditot is.  Az sem akadály, ha a  könyvelési  feladatokat nem  társaságunk látja el az Ön cégénél.

BÉRSZÁMFEJTÉS, KIFIZETŐHELYI SZÁMFEJTÉS

A munkaerőpiac átrendeződése, a bérek pontos, határidőben történő fizetése jelentős mértékben felértékelték a bérszámfejtés fontosságát. Vállalkozik is ilyen feladatok ellátására, szinte mindegyik könyvelőiroda, de közülük csak kevesekben tudatosul a bérek munkahelyi hangulatra, vagy éppen a munkáltatói márkaépítésre gyakorolt hatása. Mi e kevesek közé tartozunk, sőt tanácsot adunk bérgazdálkodási, munkaidő tervezési és természetesen járulék ügyekben is. Jelentős tapasztalatokra tettünk szert a kifizetőhelyi számfejtés területén, a kisvállalkozásoktól a multinacionális vállalatokig bezárólag. Mi tisztában vagyunk a minőségi bérszámfejtés versenyképességre gyakorolt hatásával és ennek megfelelően szervezzük munkánkat, igény esetén pedig megbízóink ügyviteli rendszerét is.

KKV ASSZISZTENS KÉPZÉS

Hagyományos könyvelői szolgáltatást ma már nagyon sok iroda kínál. A számviteli törvény által előírt analitikák vezetése azonban a legtöbb vállalkozásnál nincs rendben. Nem megoldott a házipénztár szabályos vezetése, problémás a költségelszámolások helyzete, hogy a készlet- és tárgyi eszköz nyilvántartásról már ne is beszéljünk…  A számlázás nem könnyű feladatát gyakran autodidakta módon sajátítják el az ezzel megbízott személyek, sok hibával, a vállalkozások számára ma már kötelező elektronikus kapcsolattartás terén (cégkapu, NAV online számlázás), pedig nem ritkán kaotikus állapotok alakulnak ki. Mindez nem a vállalkozásoknak felróható okból, azonban a bírság őket sújthatja. Erre kínál megoldást társaságunk ezzel a képzési lehetőséggel, majd későbbiekben a kiképzett munkatárs igény szerinti támogatásával. Kérje ajánlatunkat. A részletekről személyesen is szívesen tájékoztatjuk.

KONTROLLING

Naponta halljuk nagyvállalati és multinaconális kontextusban. Van-e létjogosultsága a kontrolling szakmának, illetve tudományágnak a mikro- és kivállalkozói szektorban? Nem tudjuk biztosan. Azt viszont állítjuk, hogy versenyképesség nincs tervezés nélkül és az erőforrásoknak az elérendő eredmények érdekében történő optimális felhasználása nélkül.

Társaságunk úttörő szerepet vállalt a mikro és kisvállalkozások könyveléséből származó adatok, kontroling célokra történő felhasználásának szervezésében. Ezt mi „kontrolling orientált könyvelés”-nek neveztük el. Ennek keretében kiszolgáljuk megbízóink vezetői információs rendszerét az igényelt adatokkal és határidőben szolgáltatjuk az elvárt táblázatokat, listákat. Igény esetén vissza szervezzük a könyvelést megbízónk székhelyére, de vállaljuk integrált információs rendszerek felépítést, illetve megszervezését is, melyre kiváló referenciákkal rendelkezünk.