Pályázat

palyazat

A kedvezményezett neve:
CONSULT-UNION GYŐR Gazdasági Tanácsadó és Könyvvezető Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe:
Bérszámfejtő Gyakornok Fogalkoztatása a Consult-Union Kft-nél

A szerződött támogatás összege:
3 295 042 Ft.

A támogatás mértéke (%-ban):
100%

A projekt tartalmának bemutatása:
A Consult-Union Győr Kft. Gyakornoki programját sikeresen megvalósította.
A projektben tervezett gyakornokot felvettük, foglalkoztatása a tervezett szerint, rendben lezajlott, tehát sikeresen letöltötte a 9 + 4,5 hónap tovább foglalkoztatási időt is.
A gyakornok munkájával, hozzáállásával és fejlődési ütemével elégedettek vagyunk.
Folyamatosan fejlesztjük szaktudását, így ma már egyre összetettebb bérszámfejtési feladatokat lát el, a tervezettnek megfelelően „saját” ügyfeleket tud felelősséggel kiszolgálni, tájékoztatni.
A kijelölt vállalati szakképzési kapcsolattartó napi rendszerességgel konzultál vele, illetve a gyakornok havonta teljesítményértékelési beszélgetésen vett részt, így nyomon tudtuk követni havi feladatait, problémákat feltárni, ezáltal egy hatékony munkafolyamat alakult ki.
Az elmúlt időszakban rendszeresen vett részt szakmai továbbképzésen, ami a minőségi szakmai munkához elengedhetetlen.
A szükséges munkaeszközöket, gépeket és szoftvereket  megvásároltuk, üzembe helyeztük, így azok nagymértékben hozzájárulnak a munkakörülmények megfelelő szintjéhez.
A kommunikációs kötelezettségeinknek eleget tettünk, a projekt táblát kihelyeztük, a weboldalon feltüntettük a projekttel kapcsolatos információkat.
A gyakornokok foglalkoztatásával kapcsolatos adminisztrációs tevékenységek folyamatosan történtek a projekt kezdete óta.

A projekt befejezési dátuma:
2019.03.31.

Projekt azonosító száma:
GINOP-5.2.4-16-2018-02954